الأربعاء، 29 مارس 2017

الكيكة الاسفنجية المظبوطة جدا بالشرح | الحلقة 10 | مطبخ تيك تاك

الكيكة الاسفنجية المظبوطة جدا بالشرح 👌 | الحلقة 10 | مطبخ تيك تاك 💟

الـمـقـاديـر 
11/2 كوب دقيق حوالى 300 جم 
1       كوب  سكر بودرة حوالى 185 جم 
1/3   كوب ماء بارد
6       بيضات كبير الحجم ولو مش كبير زيدى واحدة  مفصول الصفار عن البياض 
1       باكيت كيك شيف  ( م ك بيكنج بودر او 19 جم ) 
1/2   عصير نص ليمونة 
          بشر بسيط من الليمون 
1       معلقة فانيليا سايلة 
ملاحظات 
لصينية مقاس 26 وتمشى كمان لصنية 28 ويفضل صينية المونيوم بحيطة عالية  ( عالية الجوانب ) 

أتمنى تتبسطوا وتستفادوا من شرح الوصفة فى الفيديو 













هناك 4 تعليقات:

  1. ممكن اعرف سبب اضافة الماء وهل صبنيتك ١١ انش ؟؟؟؟

    ردحذف
    الردود
    1. شكرا لك...تحية عطرة من الجزاير

      حذف
    2. تسلم ايدك يا قمر

      حذف
  2. مبدعة مبدعةاستمري.. أتمنى تسويين فيديو طريقة عمل موكا بارد و شكراّ..

    ردحذف